Totaal aantal pageviews

zaterdag 25 mei 2013

De kop is er af

Na een reis van 14 uur gister aangekomen in Predazzo (It) voor de fietsweek.  Onderweg in Italië kwam de sneeuw ons tegemoet en de temperatuurmeter in de auto daalde tot 2 graden boven nul. De cyclo van Marcialonga voorkomende zondag is afgelast. Onderweg kregen we een sms-je van de organisatie: Due to the bad weather conditions 7th Marcialonga cycling is cancelled. Thanks for your understanding. Dat is balen, we moeten maar zien hoe en wanneer er gefietst zal worden. Het programma zal komende week wel aan het weer aangepast worden.
Vanmorgen 8.30 u. aan het ontbijt. Daarna naar de startlocatie van Marcialonga. De cyclo is verplaatst naar 7 juli. Helaas!



Vanmiddag omgekleed om de passo Rollo te beklimmen. De klim begint in Predazzo en eindigt 20 km. Welke kleding moet nu aan. Het is in het dorp knap fris. Het zonnetje schijnt en de temp. Zal rond de 8 graden liggen. Tijdens de klim het winterjack los, muts en handschoenen uit. Prima klimweer. Het wegdek is schoon, maar verder om je heen is het allemaal sneeuw. Bizar!

De afdaling van 20 km. was erg oud. Onderweg nog wat lichte regen en sneeuwval. De douche bracht mij weer op temperatuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten