Totaal aantal pageviews

zaterdag 28 juli 2012

7e Pieter Weening Classic

Om 8.45 uur samen met leden van TC de Fietsfriezen vertrokken voor de 100 km van de 7e Pieter Weening Classic. Start en finish op het Torenplein in Surhuisterveen. Ik had al voor ingeschreven. Het was niet meer nodig de deelnemerskaart in te vullen. Kosten € 5,00 en bij het afmelden kregen we een gevulde goodiebag. We vertrokken met af en toe een spatje regen. Ach, helemaal niet erg het is tenslotte niet koud. Realiseer mij alleen dat er vanmiddag wel gepoetst moet worden. De tocht voerde ons door de Friese wouden.
Jubbega, Bakkeveen, Siegerswoude waren een paar dorpen die werden aangedaan. Na een km. of 60 was het echt wel tijd voor koffie en appelgebak. Om precies 13.00 uur waren we weer terug op het Torenplein. Inmiddels was de zon ook doorgebroken.
Op het terras in de winkelstraat de renners van de Squadra Deinum begroet en een colaatje gedronken. Op twitter stond het bericht dat ca. 2.000 deelnemers de tocht hebben volbracht. Moet ik er wel bij vertellen dat de keuze gemaakt kon worden uit 25, 40, 60 en 100 km.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten